Hirdetés

Ingyenes eszközt ad a cégeknek a rövid videoreklámok készítéséhez a YouTube



|

Hónapok óta tesztelik a YouTube Video Buildert, de a koronavírus miatt gyorsított fejlesztés mellett dobták most be a mély vízbe.

Hirdetés

A YouTube egy új, ingyenes eszközt tett elérhetővé a kisvállalkozások számára, amelyeknek szüksége van egy egyszerű és olcsó megoldásra a rövid, videó formátumú reklámok elkészítéséhez. Nem mindenki elég felkészült ugyanis technikailag vagy kreativitásban ahhoz, hogy ezeket gyorsan összerakja. Az új YouTube Video Builder nagy segítséget jelent a műveletben. Már hónapok óta tesztelik ügyfelek kis csoportjával, de a koronavírusjárvány miatt felgyorsították a közzétételét. 

Hirdetés

A cégeknek csak egy Google-fiókra van szükségük az eszköz használatához, vagy egy e-mail-címre, amit hozzákötnek. A videók mentéséhez és közzétételéhez persze saját YouTube-csatorna is kell. A béta verziós szoftver már képes animálni a statikus elemeket, képeket, szövegeket, zenével együtt. Minden további elem, szöveg, szín testre szabható a 6 és 15 másodperces videók gyártásakor. 

A Google Ads segítségével is felhasználható az elkészült végeredmény, ráadásul a videókat eleve a YouTube-ra optimalizált állapotban dobja ki a rendszer. A használatához asztali környezet és a bétához való hozzáférés szükséges. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.