Hirdetés

Zajszűrőt is hoz az Android 13 következő frissítése



|

A Google jelenleg a funkció béta változatát teszteli.

Hirdetés

Egyelőre csak a Google legújabb Pixel okostelefonjaiban elérhető az Android 13, viszont hamarosan már több gyártó készülékén is használható lesz az operációs rendszer. A fejlesztők számos újításon dolgoznak, az egyik ezek közül az úgynevezett Clear Calling funkció, ami elnyomja a környezeti hangokat telefonálás közben.

A lehetőséget béta verzióban, nagyon szűk körben tesztelik, de néhány információ már kiderült az Android zajszűrésével kapcsolatban.

Hirdetés

A részleteket Twitteren osztotta meg Mishaal Rahman, akinek már volt alkalma arra, hogy megnézze, mit tud a Clear Calling. Ez alapján a funkció szinte minden mobilhálózaton lebonyolított hívásnál működik, a Google pedig nem rögzíti a hanganyagokat. Az internetes hívások esetében nem volt elérhető a zajszűrés, de persze a jövőben még ez is változhat.

A Google fejlesztői egyelőre nem adtak meg pontos megjelenési dátumot, hogy mikor számíthatunk az Android 13 újítására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.