Hirdetés

Látványosan megtrollkodtak egy videós tanácsülést



|

Los Angeles városi tanácsa fennállása alatt elsőként Zoom videókonferencia felhasználásával ülésezett, de elfelejtették bebiztosítani magukat - meg is lett az eredménye.

Hirdetés

A koronavírus miatt Los Angeles képviselőtestülete most először próbált online videókonferenciás formában ülésezni, ami teljesen rendben is volna, ám az ülésre nézőként meghívták a sajtó képviselőit is, velük együtt pedig a jelek szerint mások is "megérkeztek" a megbeszélésre. És ha már ott voltak, egy kifejezetten "nyomós" okot adtak arra, hogy az ülést egy időre felfüggesszék.

Hirdetés

Már nagyjából egy órája tartott a megbeszélés, amikor a képviselők feje mellett egyszer csak felnőttfilmes jelenetek kezdtek pörögni. Igen, azok a fajták, amikor bácsik és nénik úgy csinálnak, mint a virágok és a méhek, és hangosan örülnek is egymásnak. A tanácstagok egy ideig hasztalanul próbálták kiküszöbölni a váratlan problémát, majd a testület elnöke 20 percre beszüntette a botrányba fulladt ülést - amit viszont az összes újságíró látott. Végül a Zoom meetinget újraindították, de már úgy, hogy a meghívott nézők nem kaptak jogot saját kamerájuk és egyéb videós forrásaik megosztására.

Mint kiderült, a trollkodás nem volt teljesen öncélú, ugyanis a sikamlós jelenetek közben olyan üzenetek is megjelentek, amelyek egy helyi kezdeményezésre hívták fel a figyelmet. Ebben olyan helyi lakosok megsegítésére buzdítanak, akik a koronavírus miatt ideiglenesen vagy véglegesen elveszítették állásukat, és nem tudják kifizetni a város tulajdonában lévő bérlakások havi lakbérét.

A dologban annyi az érdekesség, hogy a testület épp akkor kezdett bele abba a napirendi pontba, amely a koronavírus által érintett munkanélküliek, hajléktalanok és egyéb rászorulók megsegítéséről szólt, szóval a furcsa lázadóknak csak egy kicsit kellett volna várniuk, hogy választ kapjanak a hangzatosan feltett kérdésükre. Mindenesetre Los Angeles város képviselői ebből már talán megtanulták, hogyan kell biztonságosan Zoom videókonferenciát indítani...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.