Hirdetés

21 millió forintért adtak el egy GeForce RTX 3080-at az eBayen



|

Pontosabban 70 ezer dollárért, vagyis kb. 21 250 000 forintért csapott le egyre valaki - gond van a készletekkel, szinte lehetetlen hozzájutni az új GeForce RTX 3080-hoz.

Hirdetés

Az egyre fejlettebb tech kütyük egyre drágábbak, az emberek mégis egyre jobban megőrülnek ezekért. Az NVIDIA új GeForce RTX 3080-as kártyája most jelent meg a piacon, de a készletek egyetlen napon belül teljesen kifogytak. Talán mondani sem kell, hogy sok vásárló igyekszik hasznos húzni a dologból, így az eBayhez hasonló oldalakon is egyre több a GeForce RTX 3080.

Ezekért pedig hajmeresztő összegeket fizetnek. Nemrég az egyiket 70 ezer dollárért, több mint 21 millió forintért vette meg valaki, akinek csak az ideje drága.

Hirdetés

Az NVIDIA-t elárasztották tweetekkel a készlethiány miatt és amiatt, hogy nem kaptak időben értesítő e-mailt a vásárlási lehetőségről. De akik időben ébredtek, és nyomkodták az F5 gombot, azok is már csak a készlethiánnyal találták szembe magukat.

A Redditen sok az olyan elégedetlenkedő, aki pár másodpercenkénti automatikus frissítésre állította a böngészőjét, de még így sem tudott venni a kártyából, mert egyik pillanatról a másikra az elfogyott, a boltokban is kígyózó sorok keresték a meglehetősen hiányos készletet. Az aukciós oldalakon a vételár többszörösét ajánlják az emberek a kártyákért. 

Az NVIDIA azt mondja, igyekeztek felkészülni, illetve most mindent megtesznek, ami emberileg lehetséges. A rendeléseket pedig kézzel ellenőrzik, nehogy olyanok vegyenek kártyákat (akár többet is), akik csak továbbadnák emelt árakon erre a helyzetre spekulálva. 

Ezek után pedig talán már az sem meglepő, hogy a jelentések szerint szinte ugyanez történt a PS5-ös előrendelésekkel is...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.