Hirdetés

4K-s kijelzővel és GPU-val frissített a legkisebb Razer gamerlaptop



|

Kívül és belül egyaránt frissült a Razer Blade Stealth, amelybe immáron dedikált videokártya is fér.

Hirdetés

A Razer Blade Stealth a Razer legkisebb laptopja, ezért cserébe pedig feláldozott pár dolgot a gyártó. Mindeddig ez volt az egyetlen Razer notebook, amelyben nem volt dedikált videokártya. Az ötlet szerint könnyen hordozható gépet akartak, amihez külső grafikus vezérlő csatlakoztatható. 

Hirdetés

A Razer most frissítette a laptopot, amely új dizájnt, laposabb kávát (4,9 milliméter oldalt) és dedikált videokártyát is kapott. 

Az új modell 1400 dollártól fölfelé érhető el, de sajnos a belépőváltozatban még nincs dedikált grafikus vezérlő. Abban a Core i7-es Whiskey Lake CPU Intel UHD 620-as integrált megoldása dolgozik. 

Az NVIDIA GeForce MX150-et kínáló változatok 1600 dollártól fölfelé érhetőek el, a 25 wattos verzióval. Ez bár nem túl erős, azért az Intel UHD megoldáshoz képes fejlődést jelent. 

A laptop alumínium házat, háttérvilágított billentyűzetet (RGB) kapott, a kijelző 100 százalékban fedi az sRGB-t. Akad USB-C és Thunderbolt 3 port, két USB 3.1-es csatlakozó, 720p-s webkamera és infrakamera a Windows Hellohoz. A notebookra négy hangszóró jutott, van jackcsatlakozója és egy 53,1 Wh-s akkumulátora, ami 65 wattos USB-C-s töltővel tankolható fel. 

Mindegyik modell Intel Core i7-8565U processzort és LPDDR3-2133-as, kétcsatornás memóriát kap, ami nem fejleszthető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.