Hirdetés

A Nubia a metaverzum felé kacsintgat új telefonnal és VR-headsettel



|

A gamer mobil és VR-headset mellett monitorral és routerrel is készül a ZTE leányvállalata.

Hirdetés

A ZTE gaming mobilokra szakosodott leánycégét, a 2015 óta már független brandként működő Nubiát talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen évek óta kapjuk tőlük a remek ár-érték arányú, kifejezetten játékosoknak szóló telefonokat.

Tavaly ők hozták el a világ első 165 Hz-es gamer mobilját a Red MadMagic 6 és 6 Pro képében, az idei évre pedig egy szabályos kis offenzívával terveznek, több izgalmas terméket is tartogatva a következő hónapokra.

Hirdetés

Ez nem szivárgás, maga a Nubia közölte az infót a kínai közösségi oldalon, a Weibón. A cég posztja szerint nem csak az eddigi legerősebb gaming mobilként beharangozott RedMagic7 van készülőben, de egy VR-headset, egy router és egy gamer monitor is.

A headsettel a manapság oly divatos metaverzum-bizniszbe kíván beszállni a Nubia, a cél egy virtuális valóság-alapú "kollaboratív ökoszisztéma" kifejlesztése, ami a Red Devils Metaverse nevet kapta a marketingesektől. A routerrel és a monitorral pedig szeretnék tovább szélesíteni a cég profilját, amely a jövőben már nem telefonos brandként, hanem profi gamer-felszereléseket gyártó vállalatként határozná meg magát.

Hogy a Razernek van-e oka reszketni, azt majd az idő dönti el, a RedMagic 7-ről viszont korábban kiszivárgott néhány fotó, így már lehet némi fogalmunk a gaming mobil dizájnjáról. A 6,8 hüvelykes készülékben már a Snapdragon legújabb zászlóshajója, a 8 Gen 1 SoC dolgozik majd, s az elődjeihez hasonlóan 165 Hz-es kijelzővel érkezik. A Nubia februárra ígéri a mobil leleplezését, a pontos dátum egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.