Hirdetés

A Xigmatek rózsaszín gépházánál sziruposabb élmény nem lesz ma



|

Aki igazán unikornis, az ebbe pakolja RTX 30-as kártyáját, már ha olyat is talál hozzá.

Hirdetés

A Xigmatek a hónapban jelentette be új, rózsaszínben tündöklő, RGB-s számítógépházát, az Aquarius Plus Queent, korunk trendjeihez híven természetesen két oldalán is edzett üveggel, hadd lássa mindenki, hogy az érző külső mögött most pont, hogy zord szív, vagyis konfiguráció dobog.

A 415x280x27 milliméteres gépház természetesen akár ATX alaplappal is kompatibilis. Tápegységből maximum 200 mm, videokártyából pedig legfeljebb 360 mm hosszúságú, míg processzorhűtőből max. 158 mm magas fér bele.

Hirdetés

A ventilátoroknak 10x120 mm-es méretig tíz különböző ponton van hely, mialatt a ház tetején fellelhető I/O panelen két USB 3.0 és egy USB 2.0-ás bemenet található, maga a ház pedig két HDD-t és 2 SSD-t tud befogadni.

Az Aquarius Plus Queenhez egyelőre sem árat, sem megjelenési dátumot nem jelentettek be, szóval jelen pillanatban szívet melengető látványával kell beérnünk:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.