Hirdetés

Itt az ASUS GeForce RTX 2060 DUAL Mini



|

Az AMD Radeon RX 5600 XT ellen száll ringbe az ASUS legújabb, 19,7 centiméter hosszú videokártyája.

Hirdetés

Az ASUS bemutatta a legújabb grafikus vezérlőjét, a GeForce RTX 2060 DUAL Minit, amelyet a folyamatosan erősödő AMD ellen vetne be, egész pontosan a Radeon RX 5600 XT szintjén. Igazából nem is egy, hanem két konkrét modellt hozott a gyártó, a DUAL-RTX2060-6G-MINI és DUAL-RTX2060-O6G-MINI között az a különbség, hogy az utóbbi nem referencia-órajeleket kapott, hanem némi gyári tuninggal szerezhető be. Mindkettőben közös ugyanakkor a 19,7 centiméteres hossz, a 12,1 centiméteres  magasság és az, hogy 2 slotot foglalnak el a PC-ben. 

Hirdetés

A hűtőegység sok újdonságot nem tartogat, vagyis egy alumínium lamellákból álló hűtőbordát kapunk, ami közvetlenül érintkezik a GPU-val, és mindezt egy pár 90 milliméteres Axial-Tech ventilátor szellőzteti. A ventilátor lapátjai IP5X-védettek, vagyis ellenállnak a pornak, egy extra bevonatnak köszönhetően.

A kártyák előnye, hogy tétlen állapotban akár teljesen le tudják kapcsolni a légkavarókat, vagyis nem keltenek felesleges zajt. Az alapmodell megtartja a referenciaértékként használt 1365 és 1680 MHz-es órajelet, a másik 1365 és 1725 MHz-en dolgozik. A GDDR6-os memória 14 Gbps-on cserél adatokat, a kártyákat egy 8-tűs PCIe csatlakozó, valamint dual-link DVI-D, HDMI 2.0b és DisplayPort 1.4 jellemzi. 299 és 329 dolláros ajánlott áron indulnak a boltok felé - nektek ilyen tulajdonságokkal és ennyiért mennyire tetszik a két új eszköz, inkább ezt választanátok, vagy Radeon RX 5600 XT kerülne a gépetekbe, ha ezen a szinten gondolkodnátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.