Hirdetés

Az eddigi legkönnyebb egerét mutatta be a Razer



|

Pihekönnyű és szupergyors a Razer magnéziumból készült újdonsága.

Hirdetés

A gamer termékekben utazó Razer hatalmas lendülettel kanyarodott rá az új évre, hiszen nem sokkal azt követően, hogy a CES 2023-on egy seregnyi újdonságot leplezett le a laptopoktól a sundbaron át a fejpárnáig, megnyitotta a Steam Deck riválisának szánt kézikonzolja, az androidos Razer Edge előrendeléseit is.  Most pedig itt az újabb attrakció, a Razer Viper Mini Signature Edition, amely a cég valaha készült legkönnyebb egere.

A vadóc dizájnnal ékeskedő periféria mindössze 49 grammot nyom, ezt a pihekönnyűséget pedig egy különleges magnézium-ötvözetnek köszönheti, ami a Razer ígérete szerint a kiemelkedő szilárdsága miatt nemcsak a súlyon spórol, hanem strapabíró is. A fogyókúrának hála a Viper Mini Signature Edition elve a villámkezű játékosok barátja lenne, ám a belső kialakítása is a nagyobb sebességet szolgálja.

Hirdetés

Az újdonság ugyanis az elérhető leggyorsabb vezeték nélküli technológiát használja, így ha hihetünk a gyártónak, a leggyorsabb kábelmentes egerek közé tartozik. Mindezt a Razer Focus Pro 30K optikai vezérlő, a Gen-3 optikai kapcsolók és a 4000 Hz-es HyperPolling vezeték nélküli rendszer teszik lehetővé.

Az USB-C szabványon keresztül tölthető Viper Mini Signature Edition 90 perc alatt éri el a 100%-os töltöttséget, amellyel akár 60 órán át képes szolgálni a gazdáját. Mindezért persze mélyen a zsebbe kell nyúlni: a kizárólag a Razer webshopján rendelhető egér 279 dollárba (98 ezer forintba) kerül, február 11-i megjelenéssel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.