Hirdetés

Ez a gamer szék minden Forma-1 rajongó álma



|

A noblechairs és a Mercedes-AMG Petronas Formula-1 csapat együttműködéséből jött létre és igaz prémium élményt ígér.

Hirdetés

Múlt hétvégén Abu-Dzabiban lezárult az idei Forma-1-es szezon; akik örültek annak, hogy a dobogó felső két fokára a Mercedes színeiben versenyző Lewis Hamilton és Valtteri Bottas álltak, és a konstruktőri világbajnokságot is ez a csapat nyerte, azok egészen biztosan felfigyelnek majd a Mercedes-AMG Petronas hivatalos gamer székére is.

noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas Formula One Team Edition névre hallgató szék a  2019-ben partnerségre lépett noblechairs és Mercedes-AMG Petronas szoros együttműködésében készült, így a száguldó cirkusz rajongói számára igazi különlegességről beszélünk.

Hirdetés

A gyártó ígérete szerint a szék tartós és könnyen tisztítható, vízálló és légáteresztó anyagból készült. Ha sok időt töltünk ülve, akkor remek választás lehet, ugyanis nagyjából 9 órára optimalizált ergonómiát garantál a noblechairs. 150 kilogrammig terhelhető és természetesen egyénileg állíthatjuk az ülésmagasságot, melyet karbon magasítóelemekkel erősítettek meg.

Ahogy a fenti galériában is látható, a kinézetre sem lehet panasz, hiszen az ülőalkalmatosság a Mercedes-AMG Petronas Forma-1 Team színeiben pompázik, a nyak- és fejtámlákra a csapat logóit hímezték. Emellett a széket átfutja a csapat ikonikus "Petronas green" színe, mely a varrásoknál és a görgőknél is megtalálható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.