Hirdetés

Ez a kézi konzol bányássza neked a kriptót, miközben játszol vele



|

A gyártó a világ első Web3-as játékeszközeként hivatkozik rá.

Hirdetés

Ismét virágzik a kriptopiac, soha nem látott magasságokba emelkedett a bitcoin árfolyama - egyre hangosabban kopogtat a Web3 kora. Erről árulkodik egy nemrégiben leleplezett kézi konzol is, ami lényegében játék közben, a háttérben bányássza a különböző kriptovalutákat.

A Web3 Gaming Expón bemutatott, BitBoy One névre keresztelt kézi konzol teljesítményétől azonban nem fogunk elájulni. Az eszközt egészen pontosan egy RockChip RK3566 processzorral, illetve egy Arm Mali-G52 MP2 grafikus egységgel szerelték fel, amik nagy valószínűséggel még a legintenzívebb PS1-es játékokat sem lesznek képesek maximális sebességgel emulálni - igen, az eszköz elvileg erre is alkalmas lesz.

Hirdetés

Ami a további specifikációkat illeti, a BitBoy 3,45 hüvelykes, 640×480-as kijelzővel, 32 GB belső memóriával, továbbá 4 GB RAM-mal rendelkezik.

Ezek alapján sejthető, hogy az eszköz nem a keményvonalas gamereknek készült. Lényegében egy olyan, emulációra is alkalmas kütyüről van szó, amit Web3-as funkciókkal dobtak fel - emiatt pedig az ára is szépen felkúszott.

Míg a teljesítményükben hasonló kézi konzolok nagyjából 100 dollár körül mozognak, addig a BitBoy One 500 dollárba (nagyjából 183 ezer forintba) kerül majd, de ha ügyesek vagyunk, a kibányászott valutákkal potenciálisan visszatermelhetjük a vételárat.

Fontos megjegyezni, hogy a pénzkeresés kizárólag a Bitcoin-alapú játékokkal lesz lehetséges, így a különböző emulátorok pörgetése nem növeli majd a kriptovagyonunkat. További érdekesség, hogy akik megvásárolják a konzolt, Bitcoin Ordinal Inscription név alatt egy digitális, NTF-kre emlékeztető másolatot is kapnak hozzá - ki tudja, egyszer talán még ez is sokat érhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.