Hirdetés

Ez az egér könnyű, pontos és taszítja a baktériumokat - így szerezheted meg nagyon akciósan



|

Pehelykönnyű, dizájnos és strapabíró az Asus Marshmallow notebookegere, amit a PCW Max év végi akciójának keretében karácsonyi ajándéknak is behúzhatsz.

Hirdetés

Ha karácsonyi ajándékot keresel magadnak, vagy bárkinek a családban, most remek ajánlatunk van: elindult a PCW Max előfizetői akció, amelynek keretében 12 hónapig lehetsz kiemelt olvasónk, havi ajándékokkal, ingyen szofverekkel, vírusirtóval, digitális magazinnal, és teljes reklámmentességgel online oldalainkon, de extra ajándékot is behúzhatsz mindezek mellé. Minden részletet megtalálsz ide kattintva!

És mi lehet az ajándék? Például a mindössze 56 gramm tömegű az Asus Marshmallow egere, ami ideális társ bármely notebookhoz és az sem jelent gondot, ha cipelned kell. A kompakt egér antibakteriális bevonattal ellátott felső részét mágnesesen rögzítették, így akár cserélhető is, a könnyebb hordozhatóságot pedig segíti a jobb alsó sarokból kikandikáló textilfül is (ami akár el is rejthető).

Kívül csinos, belül pontos

Az MD100 egér nem titkoltan azokat célozza, akik szeretik, ha eszközeik nem csupán funkcionálisak és praktikusak, de jól is mutatnak. A lapos, mindössze 3 cm magas és teljesen szimmetrikus készülékházon nincsen külön elválasztva a két főgomb, viszont a kettő közt a görgő kényelmesen emelkedik ki, és ez is lenyomható harmadik gombként.

Hirdetés

Az elrejthető pánt egyrészt jól mutat és egyedi, másrészt igen praktikus, amikor tele van a kezed és csak az egyik ujjadra tudod felfűzni az egeret, hogy átcipeld mondjuk az egyik tárgyalóasztaltól a saját munkaasztalodig.

A burkolat alatt minőségi mikrokapcsolók rejtőznek, amelyek 10 millió kattintásig hitelesítettek, emellett arra is odafigyeltek a mérnökök, hogy a lehető leghalkabb egeret készítsék el. Így sikerült összehozni, hogy a kapcsolók zajszintje 20 dB alatti, vagyis szinte hallhatatlan.

A szenzor 1600 dpi érzékenységű, ami akár egy nagyobb monitorhoz és asztalfelülethez is ideális, sőt, az érzékenységet állíthatod is 800, 1000 és 1600 dpi között. A Marshmallow alja is tartogat kellemes meglepetéseket. Az egér képes 2,4 GHz-es saját rádiós kapcsolattal is dolgozni, de a Bluetooth is támogatott, sőt, egyszerre akár két eszközhöz is párosíthatod, amelyek között egyszerűen válthatsz. A vezeték nélküli perifériákkal sokszor gond a rövid üzemidő. Ennél az egérnél ezzel nem lesz gondod, ugyanis akár 12 hónapig is használhatod az MD100-at egyetlen AA elemmel. Az elemcsere mindössze két mozdulat, és további praktikus megoldás, hogy a vevőegységet itt, az egér felső borítása alatt is tárolhatod, ha éppen nincsen rá szükséged.

Szerezd meg ajándékba!

Az Asus Marshmallow MD100 egeret a PCW Max év végi előfizetői akciójának keretében most ajándékba választhatod PCW Max Prémium éves előfizetéshez, sőt, még egy ROG Diablo IV egéralátétet is kapsz hozzá. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.pcwplus.hu/csomag oldalra és itt ezt a csomagajánlatot választani. Figyelem! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.