Hirdetés

Ezt tudják a Samsung új Odyssey G4 gamer monitorjai



|

A Samsung Odyssey monitorok eddig is egészen jók voltak, a G4 széria példányai még jobbak lesznek.

Hirdetés

A Computex 2022 alkalmával a Samsung is leleplezte az elmúlt években nagy sikereket elérő gamermonitor-családja, az Odyssey két új tagját. Az Odyssey G4 25"-es és 27"-es változatban lesz elérhető, remélhetőleg baráti áron, de arról, hogy mennyit kérnek majd értük, még nincs információnk.

A nehezebben megjegyezhető nevükön S25BG40-ként és S27BG40-ként ismert kijelzők egyaránt 1080p-s felbontásúak, és 240 Hz-es képfrissítésre képesek, ami nem csak az átlag gamerek, az e-sportolók számára is teljesen kielégítő.

Hirdetés

A képátló méretén (és így súlyukon, méretükön) kívül mindenben megegyeznek: IPS panelt kaptak, 1 ms-os GtG válaszidejűek, és maximum 400 nit fényerőre képesek. Az sRGB színskálát 99%-ban meg tudják jeleníteni, 1000:1-es a kontrasztarányuk, és 178/178-as a betekintési szögük. Az AMD FreeSync Premium és az Nvidia G-Sync támogatása természetesen adott. Alapvetően 16:9-esek, de varázsolhatunk 21:9-es képet is rájuk. Állványuk sokféleképp állítható, 90 fokban elforgatható.

Az Eco Light fényérzékelő, az alacsony input lag mód és a frissítési rátát optimalizáló funkció ugyancsak segít, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból. Csatlakozók terén két HDMI 2.0-ra, egy DisplayPort 1.2-re és egy 3.5 mm-es jackre számíthatunk, viszont USB nem lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.