Különleges tápegység érkezett az FSP-től



|

Az új áramforrás teljesen moduláris, LED-es világítással és lapos kábelekkel szerelt és 80 PLUS Platinum tanúsítvánnyal rendelkezik. Ráadásul most egy limitált széria is előrendelhető.

A Hydro PTM+ prototípusát még a tavalyi Computexen mutatták be, de a rajongóktól, játékosoktól rengeteg pozitív visszajelzést besöprő 1200W modell mostantól elérhető a világon mindenki számára, aki szeretné beépíteni következő PC-jébe. A Hydro PTM+ kifejlesztésekor az FSP a Bitspowerrel működött együtt, hogy egy valóban egyedi, vízhűtéses tápegységet hozzanak létre, amely mind hatásfokban, mind teljesítményben, mind pedig hűtését tekintve kiváló.

Hirdetés

Amennyiben kihasználjuk a vízhűtés adta lehetőségeket, akár 1400 watt teljesítmény leadására is képes a Hydro PTM+, miközben 50 százalékos terhelés alatt teljesen némán működik a félpasszív hűtőrendszernek köszönhetően. A fantasztikus teljesítményen és egyedi hűtőrendszeren túl a Hydro PTM+ a játékosok minden igényét képes kielégíteni, hiszen kinézete is különleges: egyrészt az ASUS Aura Sync rendszerével kompatibilis RGB világítást kapott, másrészt teljesen moduláris, lapos kivitelű kábelekkel rendelkezik, így elsőként kombinálja teljes mértékben a nagy teljesítményt, a hatékony hűtést és az egyedi kinézetet. Az FSP Hydro PTM+ már elérhető 699 dolláros ajánlott áron.

Összefoglalva tehát ezek a legfontosabb tudnivalók:
- Akár 1400 watt teljesítmény (vízhűtéssel)
- Hibrid hűtés vízzel, ventilátorral és passzív módon
- ASUS Aura Sync kompatibilis RGB világítás
- A világ első folyadékhűtésű, 80 PLUS Platinum tanúsítvánnyal rendelkező tápegysége
- DC-DC felépítés a 92 százalékos hatásfokhoz
- 100 százalékban japán gyártmányú kondenzátorok
- Teljesen moduláris kialakítás, lapos kábelezéssel
- Az első 500 példány FSP kábelharisnyával és Bitspower kiegészítőkkel érkezik

Most csaphatsz le a limitált szériára!

A folyadékhűtések és a moddingért rajongók számára egyedi lehetőségként az FSP és a Bitspower egy 500 darabból álló limitált szériát is készített a Hydro PTM+-ból, amely kizárólag előrendeléssel vásárolható meg. Ez az első 500 megrendelő különleges, az FSP által egyedileg harisnyázott kábeleket kap majd, illetve egy Bitspower összeépíthető vízhűtést szivattyúval, radiátorral és 120 mm-es LED-es ventilátorral, de hűtőfolyadék nélkül, így nemcsak új rendszerként állítható össze, de meglévő hűtőrendszerekbe is integrálható. A limitált kiadás ezen a linken rendelhető.

Magas minőségű japán alkatrészek, 1400 watt maximális teljesítmény
A Hydro PTM+ belsejében kizárólag a legjobb alkatrészeket találjuk: 100 százalékban Japánban készített elektrolit kondenzátorokat, amelyek más alternatívákhoz képest megbízhatóbb teljesítményt és hosszabb élettartamot kínálnak. A tápegység DC-DC kialakítású, egy darab 12 voltos ággal a feszültségstabilitás és a maximális hatásfok érdekében. Ez utóbbi 92%, így a tápegység megkapta a 80 PLUS® Platinum tanúsítványt, ezen kívül rendelkezik többféle, például túlfeszültség-, túláram- és magas hőmérséklet elleni védelemmel is.

Amikor az energiaigény és vele a hőmérséklet is emelkedésnek indul, egy 135 mm átmérőjű folyadékcsapágyazású ventilátor gondoskodik az egész egység hűtéséről 30%-os terhelés felett. Amennyiben kihasználjuk a vízhűtés adta lehetőségeket, akkor egyrészt a Hydro PTM+ 200 wattal nagyobb, tehát maximálisan 1400 wattnyi teljesítmény leadására lesz képes, másrészt a hűtőventilátor is csak 50%-os terhelés felett kapcsol csak be.

Hydro PTM+ modding verseny

Az FSP a világ leghíresebb moddereit hívta meg, hogy bemutassák a folyadékhűtés erejét. Ezzel a megoldással a modderek a CPU és a GPU mellett a tápegységet is vízzel hűthetik a világ legegyedibb rendszereiben, amelyek kinézetükhöz illeszkedő teljesítményt nyújtanak.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.