Hirdetés

Futurisztikus gaming monitort villantott a Samsung



|

A csúcstechnológiával telepakolt új Odyssey modell minőségét az árcédula is remekül tükrözi.

Hirdetés

A Samsung idén tavasszal mutatott először részleteket a hatalmas méretű, kifejezetten a gamer célcsoportnak tervezett monitoráról, az Odyssey Neo G9-ről. Kiderült, hogy a 49 inch átmérőjű monitor elképesztő látványt fog nyújtani a Mini LED és egyéb technológiának köszönhetően, viszont ennek megfelelően a gyártó meg is kéri a különleges modell árát.

A mai naptól már előrendelhető az új Odyssey, viszont a globális kiszállítás csak augusztus 9-én fog elkezdődni.

Hirdetés

A Samsung Odyssey Neo G9 az igazi high-end kategóriát képviseli. Az 5120x1440 felbontásra képes Mini LED monitor Quantum HDR-rel, 240 Hz-es frissítési rátával, 1 ms-s pixel válaszidővel és Variable Rate Refresh (VRR) technológiával is rendelkezik. 

A monitoron több csatlakozó is helyet kapott, közte két HDMI 2.1 porttal, két USB 3.0-val, egy Display Port 1.4-gyel és egy jack csatlakozóval. Az új Odyssey támogatja a HDR 10+-t, a Freesync és G-Sync technológiákat is.

A Samsung természetesen megkéri a csúcsteljesítményű és hatalmas Odyssey Neo G9 árát - a monitor 2500 dollárba, vagyis nagyjából 755 ezer forintba kerül. A Neo G9 így az egyébként szintén nem olcsó elődjéhez képest is 1000 dollárral drágábban érhető el.

Ti hajlandóak lennétek ennyit fizetni egy monitorért? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.