Hirdetés

Haladóknak szól a Google Chrome legújabb funkciója



|

Immáron alapból vendég módban is képes elindulni a Google népszerű böngészője, aminek a haladó felhasználók örülhetnek igazán.

Hirdetés

A Google folyamatosan bővíti új funkciókkal a Chrome böngészőjét (és más appjait, szolgáltatásait), amelyek hol az átlag, hol a haladó felhasználóknak kedveznek. Ezúttal inkább azoknak az üzleti rendszergazdáknak és haladó profiknak, akik üres böngészőt akarnak a megnyitáskor. A Google ugyanis elhozta azt a funkciót az asztali Chrome-ba, amivel az képes alapból vendég módban elindulni. Így más profil információit nem látják és nem tudják módosítani a vendégek, illetve az előzményeik azonnal törlődnek, amik a böngészési szakasz véget ér. 

Hirdetés

Aki Windows alatt szeretné így elindítani a Chrome-ot minden alkalommal, annak elegendő a böngésző parancsikonjának tulajdonságainál a cél mezőbe beilleszteni azt, hogy [chrome.exe -guest], és innentől kezdve ezzel az ikonnal indítani a Chrome-ot. 

Aki kipróbálta a dolgot, de szeretné visszacsinálni, annak elegendő a hozzáadott sorokat törölnie. A szakértők szerint a legtöbb felhasználónak egyébként soha nem lesz szüksége a funkcióra, de azért jó, hogy benne van a Chrome-ban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.