Hirdetés

Így lesz gyorsabb, kezesebb a Windows



|

Legújabb kiadványunkat ajándékba adjuk a májusi PC World magazin mellé.

Hirdetés

Egy platform akkor működik jól, ha nem vesszük észre a jelenlétét. Egy operációs rendszer esetén például nem kell tudnunk, hogy egy applikációt éppen mi futtat, milyen függőségei, kötődései vannak, egyszerűen elegendő, hogy megy. Optimális esetben a Windows csak fut, dolgozik, minimális felhasználói beavatkozással. A gond akkor van, ha túl sokszor ütközünk a rendszer üzeneteibe. Legújabb Gyorsabb, kezesebb Windows kiadványunk harmadik részében a Microsoft platformja mélyére merülünk, hogy a későbbiekben keveset kelljen foglalkoznod a rendszer beállításaival és igényeivel.

Ízelítő a tartalomból:
- Új év, új Windows 10
- Nélkülözhetetlen kombinációk
- Tiszta Windows, rendes PC
- Top hangminőség PC-n
- Windows-mesterkészlet

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a pénteken megjelenő májusi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.