Hirdetés

Ha LG tévéd van, és gamer vagy, van egy nagyon jó hírünk



|

Itt az alkalom, hogy jutányos áron kóstolj bele a játék-streamingbe.

Hirdetés

A Google még 2019-ben indította útjára a Stadia néven futó játékstreaming-platformját, amelyen keresztül dedikált hardver nélkül, a felhőben pörgethetünk ingyenes és külön megvásárolható prémium játékokat.

Eddig azonban nem tűnik sikeresnek a projekt, amit nagyjából azóta temet a közvélemény, hogy a Google tavaly szélnek eresztette a nagy reményekkel megalapított házon belüli fejlesztőcsapatait. Legutóbb az elmúlt napokban kapott szárnyra a hír, hogy közeleg a Stadia elkaszálása, ezt azonban időközben cáfolta a cég, most pedig egy új akcióval igyekeznek előfizetőket szerezni.

Az LG tévékkel rendelkezők már a készülékük bekapcsolásakor is értesülhettek róla, hogy most 3 hónapnyi ingyenes Stadia Pro hozzáférést kapnak, ha letöltik az alkalmazást az LG Content Store-ból. A Stadia Pro egyébként havi 2990 forintba kerül, és 4K/60 fps beállításokkal, 5.1-es hangzással biztosítja a streamelt játékokat.

Hirdetés

A Pro-tagsággal több, ingyenesen játszható cím is jár, így az akcióban érintettek akár egy fillér elköltése nélkül szórakozhatnak. Aki viszont teljesen elmerülne az élményben, az több mint 200 játék közül választhat, a repertoárban olyan tételekkel, mint a Cyberpunk 2077, az Assassin's Creed Valhalla vagy a Resident Evil Village.

Az ingyen Stadia a 2020-as, vagy újabb LG-tévéken érhető el 22 országban, köztük Magyarországon is. Az akcióban részt vevő televíziók listáját a gyártó weboldalán böngészheted. A játék megkezdéséhez egy kompatibilis kontroller szükséges, melyek listáját szintén az előbbi linken találod. Amennyiben a készülékedben van Bluetooth, megoldható a vezeték nélküli csatlakozás, ellenkező esetben pedig ott a jól bevált USB-kábeles megoldás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.