Hirdetés

Ha már jön a Lenovo kézikonzol, kapunk hozzá egy szemüvegbe rejtett óriási kijelzőt is



|

Egy mindenhová magaddal vihető, nagy felbontású kijelzőt kínál a Lenovo Legion Glasses.

Hirdetés

Néhány hétnyi pletykálkodás után a berlini IFA 2023 keretében rendezett bemutatón hivatalossá vált, hogy a Lenovo is beszáll a kézikonzolok piacára a Legion Go névre keresztelt masinával, amely az ASUS ROG Allyhez hasonlóan nyers Windows 11-gyel és AMD Ryzen Z1 Extreme processzorokkal igyekszik meghódítani a közönséget.

A Legion Go ugyanakkor két fontos egyedi húzást is tartogat a Nintendo Switchhez hasonló, lecsatolható kontrollereivel és az eszközzel kompatibilis, külön megvásárlandó Legion Glasses szemüveggel. Ami az utóbbit illeti, egy micro-OLED kijelzővel szerelt, lencsénként 1080 x 1920 pixeles felbontást ígérő hordozható kijelzőről van szó, amely nemcsak a Legion Góval, hanem Windows-alapú számítógépekkel, Macekkel és androidos eszközökkel is működőképes lesz.

Hirdetés

A terméket a Lenovo egy nagy, hordozható privát kijelzőként jellemzi, amely még beépített hangszórókat is kapott.

Az USB C-porton keresztül csatlakozó kiegészítő 60 Hz-es képfrissítést nyújt, és egy 1,2 m hosszú kábel, egy hordtáska és egy tisztítókendő is jár hozzá. A tervek szerint a szemüveg valamikor 2023 októberében kerül boltokba, és 499 eurót, vagyis a helyi adókat nem számolva kb. 190 ezer forintot kell érte fizetnünk.

A Legion Glasses ezzel cseppet sem lesz olcsó, főleg, ha a 799 eurós Legion Gót is bedobjuk mellé a kosárba, aki pedig ki akarja maxolni a hordozható Legion-élményt, az a frissen bemutatott, szintén októberben érkező E510 7.1 RGB gaming fülesre is lecsaphat, amiért további 50 eurót számol fel a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.