Hirdetés

Hazavágja a videokártyákat a Diablo IV bétája



|

Szerencsére kevesen érintettek, de ők súlyos károkról számolnak be.

Hirdetés

Miközben a Valve egy kicsit ellopta a show-t a Counter-Strike 2 bejelentésével, a Blizzardnak sincs oka a panaszra, hiszen rengetegen akarják kipróbálni az egyelőre csak szűk körnek elérhető Diablo IV bétát. Miközben kétségtelen, hogy egy nyílt teszt során sokkal-sokkal többen játszanának, talán nem is olyan nagy baj, hogy egyelőre csak kevesen léphettek be a dungeonökbe, hiszen úgy tűnik, egy igen súlyos hiba sújtja a tesztverziót.

Néhány játékos arról számolt be, hogy a Diablo IV bétája hazavágta a videokártyájukat, az Nvidia és az AMD hardverei is érintettek.

Hirdetés

A játékosok videokártyája, miközben a Diablo IV bétájával játszottak, egyik pillanatról a másikra megadta magát, egyeseknek ehhez elég volt mindössze 20 percet játszani. A Tom's Hardware szerint a legtöbb esetben a GeForce RTX 3080 Ti-ok érintettek, többek közt a Gigabyte, az EVGA és más gyártók darabjai is használhatatlanná váltak, de érkezett beszámoló sima az RTX 3080 és az RX 6900 XT elhalálozásával kapcsolatban is.

Kísértetiesen hasonló dolog történt annak idején az Amazon által fejlesztett New World esetében, ott az RTX 3090-ek mondták fel a szolgálatot.

Az érintettek arról számoltak be, hogy a hibajelenség egy teljes PC-összeomlással kezdődik, amit egy újraindítás követ, ekkor azonban már nem ad képet a videokártya. Megoldani csak azoknak sikerült a problémát, akik rendelkeztek másik videokártyával, vagy integrált megoldással, a hiba során üzemelő videokártyák ugyanis minden esetben halottnak bizonyultak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.