Hirdetés

Itt egy gamerszék, ami végre nem textilbőr



|

A Sharkoon SKILLER SGS2 a játékkal töltött hosszú órák alatt garantálja a kényelmet, és még az ára sem csillagászati.

Hirdetés

A Sharkoon bemutatta a legújabb gamerszékét, a SKILLER SGS2-t. Nem csak az ülőlap újult meg, hanem a bevonat is: ezúttal légáteresztő szövettel vonták be a széket. 

Hirdetés

A négy eltérő színben létező gamerszék azért is különleges, mert szemben a majdnem mindenhol alkalmazott textilbőrrel, most más anyagot használ. Pirosban, kékben, zöldben és szürkében is vihető. A háttámla 83 centiméter magas, az ülőlap pedig 39,5 x 50 centis. A varrás színes persze, minden esetben megy a betétek árnyalatához. 

A magasságállítás mellett a 3D-s kartámaszok is a kényelmet segítik: fölfelé, oldalra és előre is állíthatóak. A háttámasz magassága is tetszés szerint változtatható. A háttámla 90 és 160 fokos szögek között dönthető, míg maga a szék 3-tól 18 fokig. 

A szék maximum 110 kilogrammos személyeknek ajánlott, 185 centiméteres magasságig. Szerencsére az ára egyáltalán nem szállt el, sőt, kifejezetten kedvező: 179 euróba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.