Hirdetés

Ívelt, 3D-s, OLED és óriás gamer monitort is bemutatott az Acer



|

Szinte minden játékos találhat a fogára való megjelenítőt a legújabb Acer Predator modellek között.

Hirdetés

Az Acer közel 16 évvel ezelőtt hívta életre a játékosoknak szánt termékeket összefogó Predator Gaming almárkát, amely azóta stabil szereplővé nőtte ki magát a gamer eszközök piacán, szerteágazó kínálatot biztosítva a laptopoktól az asztali PC-ken át a monitorokig és a kiegészítőkig.

A lengyelországi Katowice február 9. és 11. között ad otthont az Intel Extreme Masters Europe e-sport bajnokságnak, melynek helyszínén az Acer is képviselteti magát, a rangos rendezvény apropóján pedig több új Predator terméket is bemutatott a gyártó, köztük egy seregnyi új gamer monitorral.

Kezdjük is a sort a Predator SpatialLabs View 27 monitorral, amely egy sztereoszkópikus 3D panelre épül, megtámogatva a SpatialLabs TrueGame shader-és driver-technológiával. Ez egyedi 4D-profilokat hoz létre a játékokból származó mélységi adatok alapján, de ha éppen nem tartunk igényt erre, 2D-s üzemmódra is átkapcsolhatunk. Ami a többi lényegi adatot illeti, a 27 hüvelykes megjelenítő 4K-s felbontást és 160 Hz-es képfrissítést kínál, 400 nites maximális fényerővel és Delta E< 2 színhelyességgel. A Predator SpatialLabs View 27 már ebben a hónapban elérhető lesz, 1999 eurós, vagyis kb. 775 ezer forintos ártól.

Hirdetés

Akit viszont valami igazán nagy dobásra vágyik, annak szól a Predator Z57 néven támadó gigantikus modell, 57 hüvelykes méretben, 7680x2160 pixeles (DUHD) felbontással és 120 Hz-es képfrissítéssel. Az 1000R görbülettel átölelő monstrum 32:9-es képarányon terpeszkedik, a további erősségei között pedig a 2034 zónás MiniLED technológiát és az akár 1000 nites fényerőt is biztosító VESA DisplayHDR szabvány támogatását emelte ki az Acer. Ilyen fegyverarzenállal nem csoda, hogy a Predator Z57-nek rendesen megkérik az árát: a monitor 2399 eurós (930 ezer forint) érkezik, áprilisra tervezett rajttal.

Amennyiben az 57 hüvelykes méretet túl soknak találod, akkor sincs gond, mivel az Acer egy másik, szintén ívelt és szintén MiniLED technológiával felvértezett modellt is bemutatott a Predator X34 V3 képében. Az 1500R görbülettel ellátott, 21:9 es ultraszéles panel 3440x1440 pixeles QHD felbontással, 180 Hz-es képfrissítéssel és 1 ms-os válaszidővel kelleti magát, valamint a DCI-P3 színskála 94%-os lefedettségét hozza és a VESA DisplayHDR 1000 szabványnak is megfelel. Mindezt az Acer 849 eurós ártól, azaz kb. 330 ezer forinttól teszi elérhetővé, ugyancsak áprilistól.

Végezetül pedig a tajvaniak a manapság oly divatos OLED monitorok kedvelőit sem hagyják magukra, rögtön két új terméket is szállítva nekik. A Predator X39 és az X34 X leginkább a nevükben foglalt méretükben különböznek, egyébként mindegyik UWQHD (3440x1440 pixeles) felbontással, akár 240 Hz-es képfrissítéssel és 0,01 ms-os válaszidővel dolgozik. Az OLED technológiának hála nagy kontrasztra és részletgazdag képekre számíthatunk, akár 178 fokos betekintési szöggel. Az Acer Predator X39 1499 eurós (580 ezer forint), az X34 X pedig 1299 eurós (505 ezer forint) árról indul, áprilisra ígért megjelenéssel.

Neked melyik modell a legérdekesebb a palettáról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.