Hirdetés

Képeken az ASRock Coffee Lake-képes alaplapjai



|

Ezek az alaplapok már az Intel Z370-es lapkakészletére építkeznek.

Hirdetés

Befutottak az első képek az ASRock közelgő alaplapjairól, amelyek már az Intel Z370 Express lapkakészletére építkeznek. Ezek szolgálják majd ki az Intel hamarosan megérkező nyolcadik-generációs Coffee Lake szériás Core processzorait. 

Hirdetés

Az alaplapok között felbukkant a Z370 Killer SLI/ac, a Z370 Extreme4, a Z370 Pro4, a Z370 Taichi, a Z370M Pro4, valamint a Z370M-ITX/ac is. 

A jelek szerint a felhozatal legjobbja a Z370 Taichi lesz, amely a legtöbb csatlakozót és a legerősebb CPU VRM-et kínálja majd. Hasonló lesz a Z370 Extreme 4 is, de más PCB-re épít. 

A belépőkategóriát ebben a mezőnyben a Z370 Killer SLI/ac és a Z370 Pro4 jelentik majd, míg a Z370M Pro4 és a Z370M-ITX/ac a micro-ATX-es és a mini-ITX-es megoldást adják. 

Természetesen az ASRock várhatóan még merészebb alaplapokkal is jelentkezik majd, amikor az Intel valamikor az idei harmadik negyedévben piacra dobja a Coffee Lake processzorokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.