Hirdetés

Most már tényleg mindent tudni a rövidesen érkező GeForce RTX 3060-ról



|

Ez már csak lényegében formalitás, de az Nvidia végérvényesen megerősítette új Ampere GPU-ja tulajdonságait.

Hirdetés

Az Nvidia hivatalos, ám nem teljesen ismeretlen részletek közölt januárban bejelentett GeForce RTX 3060 videokártyája specifikációi kapcsán, így immár nemcsak ajánlott fogyasztói ára és megjelenési dátuma ismert, de jobban is összevethető a nála nagyobb RTX 3060 Ti-vel.

Nemrég frissült az Nvidia szóban forgó kártyacsaládjának aloldala:

ahogy azt eddig is tudtuk, 12 GB GDDR6-tal szerelik fel az RTX 3060 modellt, de a cég megerősítette az 3584 stream processzort, az 1,32 GHz-es alap órajelet, az 1.78 GHz-es Boost értéket, valamint a 192 bites memóriasínt is.

Hirdetés

Mint ismeretes, Founders Edition nem érkezik az RTX 3060-ból, ellenben így is biztosan nehéz lesz lecsapni rá, ahogy arra a hónapok óta nyerészkedőktől hemzsegő piacon sajnos számítani lehetett. Mindenesetre a kártya február 25-én, tehát a jövő héten kerül piacra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.