Hirdetés

Ledobja a numerikus részt az ASUS ROG Claymore II mechanikus billentyűzete



|

A ROG Claymore II mechanikus billentyűzetet a ROG Gladius III Wireless gameregérrel kísérte a CES-en az ASUS.

Hirdetés

Az ASUS a 2021-es CES-en számtalan érdekességet vonultatott fel, mind a 2021-es gamernotebookok, mind a munkára optimalizált erőgépek, mind a monitorok terén sikerült emlékezeteset villantani, de itt mutatta be a legújabb mechanikus billentyűzetét is a vállalat, a ROG Claymore II-t.

Ezt kifejezetten gamereknek tervezte, testre szabható makrógombokkal, gombonkénti RGB-s világítással. Elsőként ezen érhetőek el a gyártó saját ROG RX Blue vagy Red optikai kapcsolói, amelyek 100 millió leütéses élettartammal rendelkeznek. 

A jó hír az, hogy a billentyűzeten van numerikus rész. A még jobb pedig az, hogy ha útban van, akkor mágneses csatlakozásának hála egyszerűen leválasztható, és rögtön kompakt megoldássá válik a termék.

A ROG Claymore II USB-C-kábellel vagy vezeték nélküli módban is használható. Utóbbi esetben a 4000 mAh-s akku 40 órát bír ki, de van gyorstöltés. 

Hirdetés

Ár nincs, van viszont új ROG Gladius III Wireless vezeték nélküli gameregér. Hasonló a Razer DeathAdder V2-höz, a szenzor akár 19 000 DPI-t is támogat, vezetékes és vezeték nélküli mód is van. Lesz olyan változat is, ami csak zsinóros.

A kapcsolók otthon is cserélhetőek lesznek, ha erre idővel szükség lenne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.