Hirdetés

Lejárt lemez az RGB, itt vannak a hologramos gépházak



|

Animált figurákkal dobja fel a PC-ket a Showcase.

Hirdetés

Az évek során az RGB-fények elengedhetetlen kellékei lettek a játékosokat célzó számítógépes termékeknek, olyannyira, hogy bizonyos esetekben ez az egyetlen elem, amiben ezek a portékák eltérnek a hagyományos megfelelőiktől.

Most azonban új kihívója akadt a színes fényeknek, a CES 2022 keretében ugyanis a Showcase leleplezte a világ első hologramos gépházait.

Az érdeklődők a Solo és a Dual modellek között választhatnak, melyek közül az utóbbi nem csak a gépház belsejébe, de a tetejére is kivetít egy animált hologramot.

Hirdetés

A Showcase weboldala tigrissel, földönkívülivel és repülő csészealjjal reklámozza a gépházakat, de egy kis felárért bármilyen egyedi animációt elkészít a cég.

Az érdeklődők már is leadhatják az előrendelésüket az akciósan 299 (Solo) és 449 (Dual) dolláros házakra, de két komplett konfig is akad a kínálatban 2700 (RTX 3060 GPU, i7-10770K CPU, 16GB DDR4 RAM) és 1300 (GTX 1060 GPU, 8GB DDR3, i7 Quad Core 3m4 GHz CPU) dollárért.

A szállítás megkezdését júniusra ígéri a Showcase, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy addig vajon más gyártó is felugrik-e a hologram-vonatra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.