Hirdetés

Limitált kiadású videokártyával és processzorral ünnepli a Starfield rajtját az AMD



|

Az év legjobban várt játékát stílusos hardverrel ünnepelhetik a rajongók.

Hirdetés

Már csak alig több mint 3 hét választ el minket az év legjobban várt játéka, a Starfield megjelenésétől, amivel a Microsoft bizonyíthatja, megérte 8 milliárd dollárért felvásárolni a Bethesdát és annak stúdióit. A játék kapcsán az elmúlt hetekben elég nagy port kavart, hogy az AMD támogatását élvezvő játékba állítólag a pirosak miatt nem kerülhettek be olyan konkurens technológiák, mint az XeSS vagy a DLSS, de csak remélni tudjuk, hogy ezek nélkül is játszható lesz a végeredmény.

Az biztos, hogy az AMD-nek is nagyon fontos ez a játék, a megjelenésre készítettek is egyedi, Starfield dizájnnal megspékelt videokártyákat és processzorokat.

Hirdetés

A CPU-t mondjuk nem vitték túlzásba, mert a Ryzen 7 7800X3D-nek csupán a doboza lett egyedi. Igaz, maga a chip úgysem látszik használat közben, de ennél azért kicsit jobban megerőltethették volna magukat. A Radeon RX 7900 XTX viszont pazarul néz ki, ahogy az az alábbi videón is látszik.

Mindkét hardverből 500 darab készül, ezeket azonban megvásárolni nem lehet, az AMD és a partnerek nyereményjátékain zsákolhatják be őket a rajongók. Vagy aztán majd az eBay-en, amikor egy nyerészkedő megpróbál pénzt csinálni belőlük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.