Hirdetés

Még a GTA 6 megjelenése előtt piacra dobnák a PlayStation 5 Prót



|

Izgalmas hírek szivárogtak, ezek alapján pedig már azt is tudni lehet, hogy mikor érkezhet az erősebb konzol.

Hirdetés

Régóta pletykálják már a PlayStation 5 felfrissített, nagyobb teljesítményű Pro konzoljainak az érkezését, amikről hivatalos megerősítést egyelőre még nem kaptunk. Mondjuk a korábbi szivárgások már elárultak egy-két dolgot ezek potenciális specifikációiról, illetve időközben olyan hírekről is hallani lehetett, miszerint már a fejlesztőknél lehet a PlayStation 5 Pro, most pedig a konzol feltételezett megjelenéséről érkeztek infók.

Ezeket most pedig nem más, a CNBC hírcsatorna szállította, melynek jelentéséből kiderült - a Tokióban élő játékipari elemzőt, dr. Serkan Totót idézve - hogy "az iparágban mostanra már széles körű egyetértés alakult ki a tekintetben, hogy a Sony valóban egy PS5 Pro konzol bevezetésére készül 2024 második felében."

Hirdetés

Ugyanitt viszont felhívták a figyelmet arra, hogy az előrejelzések alapján nem valószínű, hogy ez majd jelentősen megdobja a vállalat éves eladásait, éppen ezért az alap PlayStation 5 konzolok ára is jó eséllyel változatlan marad, nem lesz érdemes árcsökkenésben reménykedni.

Az elemző továbbá még hozzátette azt is:

"A Sony biztos akar lenni abban, hogy egy nagyszerű hardverrel álljon készen arra, amikor 2025-ben megjelenik a GTA 6, ami az egész játékipar számára nagy lökést fog adni."

Nemrégiben a zöldek fejese, Phil Spencer is egy sornyi új hardvermegjelenésről beszélt, de persze azért nagyon konkrét dolgokat még ezekről sem tudtunk meg. Egyelőre tehát érdemes a mostani, PlayStation 5 Prót érintő szivárgásokat is fenntartásokkal kezelni. Viszont amennyiben tényleg az év második felére tervezik a rajtot, úgy valószínű, hogy a hivatalos megerősítés nem várat már sokáig magára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.