Hirdetés

Nem csak az RTX 3060 lehet alkalmatlan kriptovaluta bányászására?



|

Benne van a pakliban, hogy az Nvidia a későbbiekben is folytatja a bányászok elleni harcot.

Hirdetés

Eléggé úgy tűnik, hogy már az Nvidia is megelégelte egy kicsit, hogy a kriptovalutát gyűjtögető felhasználók elhappolják a vadonatúj videokártyákat a játékosok elől, hiszen a nem olyan rég megjelent GeForce RTX 3060-as GPU már közel sem olyan alkalmas bányászatra, mint a szériához tartozó elődjei. Ugyan a vállalat korábbi nyilatkozata alapján a 30-as sorozat már megvásárolt darabjai nem lesznek ilyen módon korlátozva, ám a jövőben érkező újdonságok esetében lehet, hogy egészen más a helyzet.

Hirdetés

Egy viszonylag megbízhatónak tekinthető szivárogtató, kopite7kimi ugyanis arról írt a Twitteren, hogy az RTX 3080 Ti esetében szintén korlátozni fogja az Nvidia az ETH bányászatára való alkalmasságot, aminek nagy valószínűséggel rengeteg játékos örülne. Ha a vállalat pedig tényleg ezt az irányvonalat követné a későbbiekben, akkor jó eséllyel a 3070 Ti esetében is számíthatunk majd ilyesmire.

A videocardz.com szerint pedig az Nvidia állítólag már értesítette is a partnereit, hogy a 3080 Ti is korlátozva lesz, szóval nagyon úgy tűnik, hogy tényleg lehet valami a dologban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.