Hirdetés

Nem vicc: Thor kalapácsából csinált gamer állomást az ASUS



|

Az ASUS ragaszkodik hozzá, hogy a ROG Mjolnir nem áprilisi tréfa.

Hirdetés

Április elseje környékén nem árt óvatosan bánni a szenzációs bejelentésekkel, hiszen a tech ipar szereplői is előszeretettel használják ki ezt az időszakot, hogy a bolondok napi tréfák apropóján magukra irányítsák a figyelmet, ez pedig az idén sem volt másként, elég csak a Razer polipkarokkal felszerelt gamer székére gondolnunk, ami sajnos sosem lesz valóság.

Az ASUS viszont ebből a szempontból kilóg a sorból, a tajvani cég ugyanis tavaly éppen április elsején harangozta be a végül tényleg piacra is dobott ROG Ally kézikonzolt, most pedig ismét eljátszotta ezt egy extravagáns termékkel, ami a jelek szerint ugyancsak meg fog valósulni.

Hirdetés

Az ASUS ROG a nemzetközi X-fiókján villantotta meg a ROG Mjolnir gamer állomást, ami nemcsak a nevében idézi meg Thor, a skandináv villámisten ősi fegyverét, hanem teljesen úgy is néz ki, tehát még a nyelet sem spórolták le róla a tervezők. Aki pedig azt hinné, hogy áprilisi tréfáról van szó, annak a gyártó kifejezetten rá is írta a plakátra, hogy nem ez a helyzet.

Ha pedig ez nem lenne elég meggyőző, ugyancsak a Mjolnir érkezésére utal, hogy az ASUS ROG-nak már Thor nevű termékcsaládja is van, ami egy csokornyi nagy teljesítményű tápegységet takar 850, 1000 és 1200 W-os kivitelekben. A gamer állomás pontos specifikációi egyelőre nem ismertek, mivel ezt a június 4. és 7. között zajló Computexen fogja nyilvánosságra hozni a gyártó. A kép alapján mindenesetre a Mjolnir oldalán egy különböző adatokat mutató kijelző, egy világító logó és 4 USB (2x USB-A, 2x USB-C) csatlakozó is helyet kap, illetve négy tápcsatlakozás, a nyél pedig egyes sajtóbeszámolók értelmezésében akár fényforrásként is funkcionálhat. Hogy az utóbbi tényleg így van-e, azt szintén nem erősítette meg az ASUS.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.