Hirdetés

120 Hz-es kijelzőt és dedikált videokártyát hozott a 2020-as Razer Blade Stealth 13



|

A lapos és könnyű gamergépbe természetesen tizedik-generációs Intel processzor került.

Hirdetés

A Razer ismét frissítette a Blade Stealth 13 ultrabookját, amelybe így már az Intel új, egyik tizedik-generációs processzora került. A lapos és könnyű gépbe emellett dedikált videokártyát is építettek. Ezúttal 1080p-s, 120 Hz-es panel is kérhető (vagy 4K-s, 60 Hz-es), a 120 Hz-es mezőnyben pedig így ez számít a legkisebb kijelzős laptopnak. A 2020-as két új modell a kijelzőt leszámítva egyébként egyforma, hardverben és dizájnban is. A 4K-s viszont támogatja az érintéses vezérlést, illetve nehezebb. 

Hirdetés

Az új ultrabookba az NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti Max-Q GPU-ja lett beépítve, tavaly be kellett érni az Intel Iris Plus integrált vezérléssel. Processzorból a Core i7-1065G7 jár a laptophoz, maximum 16 GB memóriával és 512 GB-os NVMe SSD-vel. A 120 Hz-es képernyőről a Razer azt mondja, hogy a világ leggyorsabb 13,3 hüvelykes kijelzője. A 4K-s változat különlegessége pedig, hogy az sRGB-t 100 százalékban lefedi. 

Dizájnban fekete, lapos és könnyű kivitellel van dolgunk, a megszokott Razer logóval. A fedlap kinyitása után azonban az RGB-s billentyűzet már jobban vonzza a figyelmet. A laptop vételára paneltől függően 1799,99 vagy 1999,99 dollár lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.