Hirdetés

Senki nem vette észre, hogy az Nvidia bemutatóján még a műsorvezetőt is 3D renderre cserélték egy ponton



|

Az Nvidia mérnökeit a szokásosnál is nagyobb kihívás elé állította a cég első embere az idei konferencián, de a végeredmény lenyűgöző lett.

Hirdetés

Még áprilisban tartotta az Nvidia a GTC-t, amin közel két órában rengeteg új technológiát láthattunk az önvezető autóktól a robotokig, és hosszasan hallgathattuk, miért olyan fontos a mesterséges intelligencia a 3D képalkotásban. De hogy a cég maga mekkora áttörést ért el, azt csak most, hónapokkal később tudhattuk meg, a prezentáció ugyanis olyan jól sikerült, hogy senki nem vette észre a különbséget a valódi felvételek és a 3D renderek közt.

Hirdetés

Az alábbi fél órás videóban az Nvidia mérnökei arról mesélnek, hogyan készült a prezentáció, aminek már egyes oldalait sem a szokásos ppt-ben rakták össze, hanem 3D-ben tervezték meg és renderelték, hogy a lehető legérthetőbben és látványosabban tudják átadni az információkat. A videó végén pedig azt is elárulták, hogy Jensen Huang lenyűgöző konyháját, sőt magát a cég első emberét is újraalkották több ezer fotó alapján a mesterséges intelligencia segítségével, és egy ponton le is cserélték őt a 3D renderelt változatra.

Azért valószínűleg ha az egész előadásban egy renderelt műsorvezetőt láttunk volna, észrevettük volna, de így sikerült pár igazán látványos elemmel feldobni az előadást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.