Hirdetés

Szoftveresen turbózta fel az egyik egerét a Logitech



|

A firmware-frissítést követően pontosabb lett a G203 Prodigy szenzora.

Hirdetés

A Logitech kiadott egy frissített firmware-t, amely a szokásosnál izgalmasabbnak bizonyult, és tulajdonképpen felturbózza a piacon lévő G203 Prodigy egér képességeit. 

Hirdetés

Chris Pate elmondása alapján a gyártó sokat tanult a G603 Lightspeed vezeték nélküli gameregérben található új HERO szenzor tervezése során, ennek köszönhetően pedig a G203 Prodigyt is fel tudták okosítani

Az nem derült ki, hogy egyszerűen feltuningolták az eddigi beállításokat vagy pedig a hardver eddig nem volt maximálisan kihasználva, de a fejlődés határozottan érezhető. 

A rágcsáló szenzorának pontossága 33 százalékkal nőtt, 6000 DPI-ről 8000 DPI-re emelkedett. Az egér maximális sebessége és gyorsulása is javult, 200 IPS-ről 300 IPS-re (hüvelyk per másodperc, illetve 25G-ről 35G-re. 

A G203 további jellemzői közé tartozik az 1000 Hz-es mintavételezési ráta, a programozható gombok és a logónál az RGB-s világítás. A 45 eurós egér eddig is jó ár-érték arányt képviselt, azonban immáron még jobb választásnak számít. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.