Hirdetés

Szokatlan helyre rakhatod a tápot a Cooler Master MasterBox Q500L gépházában



|

Kompakt ATX-es számítógépház lett a MasterBox Q500L, azonban van néhány nem szokványos megoldása.

Hirdetés

A Cooler Master nemrég bemutatta a legújabb gépházát, a MasterBox Q500L-t. Külsőre ez ugyanakkora, mint a korábbi Q300L modell. Normál ATX-es alaplapok kezel, ennek ellenére kompakt háznak számít, nem mindennapos megoldásokkal. 

Hirdetés

Egy különleges rögzítővel például a belső lehetővé teszi, hogy a tápegységet előre/felülre rögzítsük, így minden létező helyet kihasználtak a mérnökök a gépház belsejében, anélkül, hogy azért a komponensek egymásba lógnának. Adott esetben a PSU máshová is rögzíthető. 

Még egy ATX-es tápegység mellé is befér egy akár 360 milliméteres videokártya, illetve ha a táp hosszabb, mint 160 milliméter, akkor egy 270 milliméteres. Eközben a háznak a mélysége és magassága csak 386 és 381 milliméter. 

A perforált gépházpanelek egyébként jobb légáramlást garantálnak, a ház pedig eltérő módokon állítható, és az I/O-panel is mozgatható a vertikális vagy a horizontális elrendezésnek megfelelően. A mágneses porszűrők könnyedén eltávolíthatóak, az alaplapi tálca mögött pedig 27-30 milliméter hely van a kábeleknek. 

A MasterBox Q500L ajánlott végfelhasználói ára 59,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.