Hirdetés

Új felvásárlás garantálja, hogy a jövőben még jobb PlayStation-headsetek érkezzenek



|

Prémium gamer- és audiofil fejhallgatókban utazó céget kebelezett be a Sony.

Hirdetés

A Sony alaposan ráfeküdt a PlayStation 5-ös kiegészítőkre, hiszen hamarosan érkezik a Sony Portal vezeték nélküli társ-kézikonzol, szintén megjelenésre vár a PlayStation Access moduláris kontroller, a korábban piacra dobott Pulse 3D fejhallgató mellett pedig valamikor később Pulse Elite vezeték nélüli headset és a Pulse Explore Bluetooth-füles is befut.

A jövőbe pedig még több zajkeltő érkezhet a PS5-höz, miután a gyártó nemrég bejelentette a kaliforniai Audeze felvásárlását, amely gamereknek és audiofiloknak szóló prémium fejhallgatókban utazik.

Hirdetés

Az akvizícióról szóló közleményből nem derül ki, hogy a japán óriás mennyit fizetett a cégért, amelyet "vezető audiotechnológiai márkaként és a felső kategóriás gamer headsetek úttörőjeként" jellemez. Ami pedig jó hír, hogy elvileg a bekebelezést követően sem lesznek PS-exkluzívok az Audeze termékei:

"Az akvizíció megerősíti a SIE erőfeszítéseit a PlayStation-játékok hangélményének további megújítására. Az Audeze továbbra is önállóan fog működni és többplatformos termékeket fog fejleszteni, miközben a PlayStation ökoszisztéma részévé válik."

- áll a közleményben. A felvásárlás kapcsán Sankar Thiagasamudram, az Audeze vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a Sony belépése lehetővé teszi számukra a további növekedést, és hogy izgatottan támogatják az új anyacégük erőfeszítéseit a PlayStation hangélményének következő szintre emelésében.

Az Audeze füleseit az ún. planar magnetic technológián alapuló driverek teszik különlegessé. A Sony a Pulse Elite headsetben és a Puls Explore fülesben is ezt a megoldást használta, így elképzelhető, hogy valójában már eddig is együtt dolgoztak a felek, a japánok pedig annyira elégedettek voltak az eredménnyel, hogy inkább házon belülre "tessékelték" a partnerüket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.