Hirdetés

Új, Porsche dizájnú gamer monitort villantott az AOC



|

Az AOC Agon Porsche PD27 monitor kifejezetten a hardcore gamereket célozza meg, közülük is azokat, akik odavannak a Porsche autókért.

Hirdetés

A Porsche Design, vagyis a híres autógyár 1972-ben létrehozott, exkluzív életmódot kiszolgáló stílusrészlege, és a világ egyik vezető monitorgyártója, az Európai Unióban 25%-os piaci részesedéssel rendelkező AOC nem ma kezdték el közös együttműködésüket.

Első közösen tervezett monitorjuk még 2017-ben került fel a boltok polcaira, most pedig egy újabb koprodukció eredményét mutatták be nekünk: érkezik az AOC Agon Porsche PD27 gamer monitor, ami még idén megjelenik. 

Hirdetés

Az AOC Agon Porsche PD27 1000R-es, ívelt, 27 hüvelykes kijelzője QHD felbontásban képes 240 Hz-es képfrissítési sebességre - nem mellékesen VESA DisplayHDR 400 tanúsítványával is rendelkezik, így az élénk színek garantáltak. Az ígért válaszidő mindössze 0,5 ms. Hátlapján RGB-világítás található, illetve egy Ambient Light FX logó kivetítésére is képes az asztallapra. A zökkenőmentes játékélményhez az AMD FreeSync Premium Pro funkciója járul hozzá. A monitort ellátták egy 4 portos USB 3.2 elosztóval, 2 darab HDMI 2.0 és 2 darab DisplayPort 1.4 bemenettel is.

A monitor dizájnját egy ezüstszínű merevítőelem emeli ki, amelyek alakja egy versenyautó bukócsövére hasonlít. A PD27 vezeték nélküli (IR), középső konzol alakú billentyűzettel rendelkezik, amely révén gyorsan elérhetők a monitor beállításai vagy a játék előbeállítások. 

Roland Heiler, a Porsche Design vezető tervezője így nyilatkozott a monitorról:

"Funkciót és formát összhangba hozó egyenes vonalvezetésű és minimalista dizájnjával a Porsche Design AOC AGON PD27 tökéletesen testesíti meg a márka lényegét és átfogó formatervezési filozófiáját. Az AOC AGON innovatív és csúcstechnológiáját magában hordozó új monitor olyan játékosok számára készült, akik a stílusbeli kompromisszumok nélküli optimális teljesítményt keresik."

Az alábbi galériában pár nagyfelbontású képet találtok az AOC Agon Porsche PD27 gamer monitorról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.