Hirdetés

Vezeték nélküli Omen perifériákkal szedné rendbe az asztalokat a HP



|

A HP új vezeték nélküli Omen egérrel, billentyűzettel és fejhallgatóval frissített, mindet kifejezetten játékosoknak szánja.

Hirdetés

A HP bemutatta a legújabb vezeték nélküli perifériáit, amelyek az Omen márkanév alatt jelentek meg, és kifejezetten játékosoknak készültek. A HP célja az, hogy rendezettebbé tegye az asztalokat. A fejhallgatók piacán az Omen Frequency Wireless Headset jelenti az újdonságot, 7.1-es hangzással, testre szabható EQ-val és világítással. USB-C-n keresztül tölthető a 30 órás üzemidőt ígérő fejhallgató, ami zajszűrős mikrofont kapott és akadozásmentes audioélményt kínál. Ez decemberben, 170 dollárért érkezik meg. 

Hirdetés

Szintén vezeték nélküli az Omen Vector Wireless Mouse, ami elképesztő módon 5 perc töltés után 10 óra üzemidőt garantál. A teljes töltés 90 percet vesz igénybe és 180 órás használati időt eredményezhet. Akinek pedig nagyon nincs ideje, az 30 másodperc töltéssel 1 órányi üzemidőt szerezhet. A világítós egér 16 000 DPI-s Pixart PAW3355-ös szenzort használ, a gombok 50 millió kattintást bírnak, maga az egér pedig 100 dollárba kerül. 

Az Omen Spacer Wireless TKL billentyűzet vezetékkel és vezeték nélkül is használható, utóbbi esetben 75 órát bír ki. 5 perc töltés itt 6 óra üzemidőt ad, világítás nélkül. A 160 dolláros. billentyűzet Cherry MX Brown kapcsolókat kapott, mágneses, lecsatolható csuklótámasszal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.