Hirdetés

Videón a Meta új VR-headsetje, a Meta Quest 2 Pro



|

Idő előtt lebukott a Meta Quest 2 Pro, miután valaki állítólag egy hotelszobában felejtette.

Hirdetés

Még a legnagyobb tech cégekkel is megeshet, hogy egy baki miatt illetéktelen kezekbe kerül a hét lakat alatt tartott, bemutatásra váró kütyüik egy-egy példánya, elég csak arra az iPhone 4-prototípusra gondolnunk, amit az Apple munkatársa felejtett egy bárban, s amely után anno valóságos hajtóvadászatot indítottak a cupertinóiak. A Facebookot, az Instagramot és a WhatsAppot is birtokló Meta most hasonlóan járhatott a következő VR-headsetével, a Meta Quest 2 Próval, vagy legalábbis ezt szeretné elhitetni velünk a vállalatóriás.

A még idén leleplezésre kerülő terméket állítólag egy hotelszobában felejtette ott a cég egyik munkatársa, ami önmagában akár még hihető is lehetne, az viszont már kissé marketing szagúvá teszi a sztorit, hogy a Quest 2 Prót kényelmes módon épp egy olyan videós találta meg, aki a Facebook Gaming platformon alkot.

Hirdetés

Akárhogy is legyen, a Zectarus Gaming néven streamelő Ramiro Cardenas egy azóta törölt videót is közölt az újdonságról, amit persze megőrzött nekünk az internet népe. A felvétel alapján a Quest 2 Pro kisebb lesz a normál Quest 2-nél, és hiányzik róla a fényt blokkoló pajzs is.  

Ami viszont még érdekesebb, hogy az ugyancsak kecsesebbre szabott kontrollereken nincs követőgyűrű, helyette egy beépített kamera közli a fő egységgel a vezérlők pozícióját. Ebből arra következtethetünk, hogy a szintén érkező PlayStation VR2-hoz hasonlóan önkövető rendszerrel szerelik fel a kontrollert, amely pontosabban és hatékonyabban dolgozik, mint a hagyományos gyűrűs megoldás.

A Meta Quest 2 Pro ára és megjelenési dátuma egyelőre titok, a Meta-vezér viszont már augusztusban beharangozta, hogy az októberi Connect 2022 eseményen fogják leleplezni a headsetet, amit később októberre 11-re tűzött ki a vállalat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.