Hirdetés

A Microsoft Surface Booknak állíthat ellenfelet az NVIDIA



|

Könnyen lehet, hogy a következő-generációs NVIDIA Shield egy átalakítható gép lesz, asztali móddal.

Hirdetés

A legutóbbi Shield Experience szoftverben rejtőző kódoknak hála az XDA csapata kiderítette, hogy az NVIDIA valami nagy dobáson dolgozik. Elvileg egy mystique kódnevű terméket fejlesztenek, amihez asztali mód is lesz. Az online közzétett forráskódok ráadásul lehetséges specifikációkat is felfedtek, amelyekből kiderült, hogy az NVIDIA alapvetően egy hibrid PC-n dolgozhat, olyanon, mint a Microsoft Surface Book. 

Hirdetés

Mindez egy nagyon érdekes visszatérést jelentene a táblagépek piacára az NVIDIA részéről. 

Az XDA rábukkant továbbá egy NvDtExp kifejezésre is, ami elvileg az NVIDIA Desktop Experience rövidítése. Valószínűleg az NVIDIA Shield Tablet K1 ilyen módot már nem kap, elég régi hardverről van szó, és az utolsó frissítés is több mint egy éve érkezett meg rá. 

Mivel a mystique kódnevű eszköz a kód szerint dinamikus, táblagépes és asztali módokat egyaránt támogat, ezért nem nehéz kitalálni, hogy egy átalakítható, hibrid táblagépről van szó. Megjelenésről és konkrétabb hardverekről egyelőre nincs hír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.