Hirdetés

A Sony szerint nem lesz többé készlethiány PS5-ből, 22 millió fogyhat jövő tavaszig



|

A cég azt állítja, sikerült elég félvezetőt szerezni, hogy ne legyen gond a kereslet kiszolgálása.

Hirdetés

Még most, lassan 9 hónappal az új generációs konzolok startja után sem tehetjük meg, hogy besétálunk egy üzletbe, és leemeljük a polcról a PlayStation 5 bármely változatát. Ahol van pár darab készleten, ott olyan áron kínálják, amiért nem éri meg elhozni, pláne úgy, hogy a Sony ígérete szerint nem kell már sokat várnunk, míg rendeződnek a dolgok.

A cég bejelentette, hogy több mint 10,1 millió gép fogyott a mai napig, és jó esélyt látnak arra, hogy a jelenlegi pénzügyi év végéig (tehát 2022. március 31-ig) meglesz a 22 millió is.

Hirdetés

Hiroki Totoki pénzügyi vezető azért olyan biztos ebben, mert különböző lépéseket tettek, hogy elegendő félvezetőt tudjanak szerezni, így emiatt nem aggódnak. Ez azt is jelenti, hogy hamarosan már nem lesz készlethiány, aki akar PS5-öt, az kaphat, és idővel az ár is normalizálódhat. A digitális változat normál esetben 149 990 Ft-ba, a lemezes 184 990 Ft-ba kerülne, ha valahol ennél drágábban látjátok, legyetek türelemmel - mivel lassan minden exkluzívot jövőre halasztanak, végképp nem maradtok le semmiről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.