Hirdetés

A Star Trekből jött a Lenovo vagány PC-je



|

Kicsit sem hétköznapi a Lenovo Titanium Enterprise NCC-1701A: legendás űrhajót tehetsz vele az asztalodra.

Hirdetés

A Lenovo az általa, Kínában tartott Tech World Conference alkalmából sok érdekességet bemutat, köztük az új Lenovo Titanium Enterprise NCC-1701A-t. Ez egy bivalyerős és méregdrága asztali PC, ami véletlenül pont annak az űrhajónak az apró "másolata", ami James T. Kirk kapitány nevéhez fűződött. 

Hirdetés

Természetesen nem pontos másolatról van szó, repülni sem tud, ugyanakkor van benne egy izmos asztali PC. 

A MyDrivers jelentése szerint a Titanium Enterprise PC vételára nagyjából 2180 dollárnak felel meg, egyelőre csak Kínában kapható. Azt nem tudni, hogy más országokban később elérhetővé válik-e. 

A rendszer maximum egy NVIDIA GeForce RTX 2080-as grafikus vezérlőt, 32 GB DDR4-es RAM-ot és 3 TB tárhelyet támogat. Ez utóbbit egy 1 TB-os M.2 SSD és egy 2 TB-os HDD adja. Mindezt kilencedik-generációs Intel Core processzorral lehet kiegészíteni. 

Jó hír, hogy a PC meglehetősen erős lesz, elvégre ebben az egyedi házban valószínűleg igen nehéz lesz bármilyen alkatrészt kicserélni. A szokatlan extrák közé tartozik a 400 lumenes, beépített projektor, de persze az RGB LED-es világítás sem hiányzik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.