Hirdetés

Kezdenek panaszkodni a 16 hüvelykes MacBook Pro felhasználói



|

Pattogó hangszóróról és ghostingot produkáló kijelzőről panaszkodnak az új laptop felhasználói.

Hirdetés

Az Apple a múlt hónap közepén hozta el a régóta várt 16 hüvelykes MacBook Pro laptopját. A tesztelők nagyon örültek ennek, most viszont kezdenek érkezni a felhasználók kezdeti tapasztalatai, amelyek között sok panasz is akad

Hirdetés

Szerencsére a billentyűzetre végre nincsenek panaszok, és a processzor sem fogja vissza magát és teljesítményét. 

Ezúttal viszont az Apple nagyra értékelt hangszórórendszere akaszt ki egyes felhasználókat. Többen pattogó hangokat hallanak ebből, de csak azután, ha az audiolejátszást leállítják. Az Apple jelezte, hogy tud a problémáról, és dolgozik a javításon. 

Ennél kicsit aggasztóbb, hogy egyesek ghosting jelenséget figyeltek meg a kijelzőn. A LED-es háttérvilágítású IPS LCD-panelen ez akkor észrevehető, ha görgetnek, ami arra utal, hogy a képfrissítéssel lehet valami. Az új MacBook Pro 60 Hz-es panelt használ, 120 Hz-es ProMotion kijelző csak az iPad Pro tabletekben van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.