Hirdetés

Az Acer gamerlaptopját is túlbuzgó kereskedők buktatták le



|

Sok más termékhez hasonlóan az Acer Predator Helios 300 is kiszivárgott a bemutató előtt, és mint kiderült, minden információ és kép hiteles volt.

Hirdetés

A tech szektorban dolgozó gyártók (is) sok időt és energiát fordítanak arra, hogy a közelgő termékeiket titokban tartsák a bejelentésig. Ez sok dolog miatt fontos: a riválisok kérdése mellett számít, hogy meglepjék a márkahű rajongókat, illetve, hogy minél nagyobb médiafigyelmet generáljanak. Bármennyire is próbálkoznak, az utóbbi idők bizonyították, hogy a szivárgások megállíthatatlanok. 

Hirdetés

A Harvey Norman egy ausztrál kereskedővállalat, és nemrég az Acernél húzta ki a gyufát. A kereskedő előre kiszivárogtatta egy baklövés miatt a Predator Helios 300-t, és bár törölt minden részletet és képet az oldaláról, addigra szokás szerint a szemfülesek mindent lementettek, és megosztották a világgal. Ez a tech szektorban különösen jellemző dolog. 

A Redditre is felkerült minden a Helios 300-ról, és a hivatalos bemutatókor kiderült, hogy minden hiteles volt. Nem ez az első ilyen eset persze, sőt, néha az is előfordul, hogy maga a gyártó szivárogtat véletlenül. 

A korábbi adatok alapján egyébként a Predator Helios 300 Intel Core i7-9750H processzorral és GeForce GTX 1660 Ti videokártyával is elérhető lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.