Hirdetés

Azokhoz szólt az ADATA, akik még nem váltottak SSD-re



|

Nekik szánja az ADATA az új, 2,5 hüvelykes Ultimate SU750 SSD-meghajtóját, következő-generációs TLC 3D NAND flash technológiával.

Hirdetés

Az ADATA nemrég bemutatta a legújabb SSD-meghajtóját, az Ultimate SU750-et. Ez egy 2,5 hüvelykes, SATA csatolófelületű, 6 Gbps-os átvitelt támogató adattároló, következő-generációs TLC 3D NAND flash technológiával. Igazából ár-érték arányban lesz nagyszerű választás, így az ADATA főként azoknak szánja, akik még merevlemezt használnak elsődleges meghajtóként. 

Hirdetés

Az SU750 256 és 512 GB-os, valamint 1 TB-os kapacitásban is létezik. Az SLC Cachingnek hála akár 550 és 520 MB per másodperces olvasási és írási sebességeket is elérnek, vagyis a fájlok és programok betöltési ideje is remek. Mivel nincsenek mozgó alkatrészek, ezért a meghajtók ellenállóak is, az ütődéseknek és a vibrációnak is. A merevlemezekhez képest a fogyasztás is alacsonyabb, illetve a működés néma. 

Az adatok integritásáról és a hosszabb élettartamról az LDPC hibajavító kódtechnológia gondoskodik. Az ADATA minden vásárlónak ingyen adja az SSD Toolboxot és a költözést segítő programját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.