Csak ma féláron van a digitális PC World!



|

Ha lapozgatni szeretnéd a nyomtatott magazint, de mégsem papíron, hanem a képernyőn, ennél jobb ajánlat nincs!

Bizonyára sok olvasónk tudja, hogy a nyomtatott PC World magazin nem csak papír-változatban érhető el, hanem egy olyan virtuális felületen is, ahol ugyanúgy minden oldal megjelenik az utolsó betűig, csak épp a monitoron lapozgathatjuk az újságot. A DigitalStand felületén olvasható PC World előnye többek között az, hogy a megvásárolt magazinokat bárhol elérhetjük, nem kell magunkkal cipelnünk őket, ráadásul előfizetéskor a nulladik napon, mindenféle postai kézbesítgetés nélkül, azonnal beleugorhatunk a lap böngészésébe.

Hirdetés

A virtuális felületet szolgáltató DigitalStand ráadásul ismét nyári akciót hirdet az ott elérhető kiadványokra, így ma a PC World került sorra. Nem is kicsi a kedvezmény, ezért érdemes megfontolni, hogy épp ma, tehát június 15-én a mi "virtuálisan nyomtatott" magazinunkra fizessetek elő. Hogy miért is? Egyszerű:

Csak ma 50 százalék kedvezménnyel, tehát 7850 helyett 3925 forintért zsákolható be a PC World magazin 6 hónapos előfizetése!

Ha felkeltette az érdeklődéseteket ez a valóban szép áresés, a DigitalStand akciós aloldalán lehet folytatni a kedvezményes vásárlást. Egyébként jó tudni, hogy július 3-án a GameStar, augusztus 4-én pedig a Computerworld kerül sorra hasonló akciós formában.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.