Hirdetés

Eldobja a kereteket az ASUS VivoBook S15



|

Kiszivárgott az ASUS következő laptopja, amely 15,6 hüvelykes kijelzőt kínál majd egy 14 hüvelykes laptopban.

Hirdetés

Nem csak az okostelefonok világában lett divat a keskeny keret a kijelző körül, hanem a laptopok piacán is. A Dell az XPS 13-mal kezdte a forradalmat, majd a Lenovo, a HP és az ASUS is beálltak a sorba az olyan prémium laptopokkal, amelyek az eddig megszokott méretekhez képest nagyobb kijelzőt garantálnak (például 13 hüvelykes panelt egy 11,6 hüvelykes laptopban). 

Hirdetés

Az ASUS közelgő VivoBook S15 laptopja is ilyen trend alapján készül. A szivárgások alapján a 14 hüvelykes notebookba egy 15,6 hüvelykes képernyőt tesznek. 

A full HD-s panelt 7,8 milliméteres keret veszi körül, és 80 százalékos a képernyő és a teljes terület aránya. Ez ugyan nem rekord, de legalább a webkamera felül maradt, tehát nem kell tartani szokatlan videobeszélgetésektől. 

A VivoBook S15 állítólag Core i7-es Kaby Lake CPU-val, GeForce GT 940 MX videokártyával és 16 GB DDR4-2133-as memóriával is kérhető lesz, maximum egy 2 TB-os merevlemezzel és egy 512 GB-os SSD-vel. 

A belépőmodellek persze jóval szerényebbek lesznek, de azokon is lesz USB-C (3.1-es), USB 3.1, két USB 2.0, HDMI és SD-slot. 

A háttérvilágított billentyűzet gombjai 1,4 milliméteres leütési távval működnek, az érintőpad jobb felső sarkában ujjlenyomat-olvasó is van. A gyorstöltésnek hála 49 perc 60 százalékot jelent. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.