Hirdetés

Üvegbe öltözött a Gigabyte C200 Glass számítógépháza



|

Van stílusa a Gigabyte C200 Glass gépháznak: az üveg oldallap mellett nagyrészt üvegből készült előlap jellemzi.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta a C200 Glass nevű ATX-es midi tornyát, amelyet alapvetően az üveg panelek határoznak meg. A dizájnt egy nagyrészt üveg előlap és egy teljesen üveg bal oldali panel teszi érdekessé. 

Hirdetés

Természetesen RGB-s LED-ek most is vannak az előlapon, a fények végigfutnak ezen a részen. A légbeömlő részek oldalt találhatóak, mögöttük szűrőt helyeztek el. A felső szellőzőt szintén szűrő borítja. Belül klasszikus, horizontális, szekciókra osztott elrendezés található. 

ATX-es vagy kisebb alaplapok férnek a C200 Glassba, a videokártya maximum 33 centiméter hosszú, a CPU-hűtő 16,5 centiméter magas lehet, a tápegység 17 centiméter hosszú. Két 3,5 hüvelykes (vagy 2,5 hüvelykes) meghajtó fér be, emellett még 2,5 hüvelykes meghajtónak van hely felül. A hűtést három 120 milliméter előlapi (vagy két 140 milliméteres), két 120 milliméteres felső és egy hátsó ventilátor segítheti. 

Az előlapra jutott két USB 3.x port, HDA csatlakozók, egy gombbal pedig a LED-es fények között lehet pörgetni az 514 x 277 x 523 milliméteres, 7,24 kilogrammos házon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.