Hirdetés

Hely alapján aktiválja a WiFi-t az Android O



|

Az Android O képes lesz bekapcsolni a WiFi-t a mentett hálózatok közelében.

Hirdetés

Bár a legtöbb gyártó még az Android Nougat frissítés kiadásával is gondban van, hamarosan bemutatkozik az Android O, amelynek az első fejlesztői előzetese egy ideje már elérhető. 

Hirdetés

Egyelőre úgy néz ki, hogy az Android O nem hoz magával forradalmi újdonságokat, de azért sok ügyes újítással és funkcióval teszi okosabbá a robotos készülékeket. 

Kiderült például, hogy az Android O WiFi-beállításai között van egy funkció, amely egyelőre inaktív, de annál érdekesebb. Ez képes a WiFi-t magától bekapcsolni, amikor az okostelefon mentett hálózatok hatósugarába ér. 

Mindez nagy segítség lenne mindenkinek, aki állandóan takarékoskodni próbál az üzemidővel, és kikapcsolja a WiFi-t, ha nincs rá szüksége. 

Egyelőre azt sem tudni, hogy más rádiók segítségével derítené-e ki a rendszer a készülék hollétét, vagy egyszerűen csak alkalomszerűen ellenőrizné a WiFi-t. A funkció mindenesetre hasznos extra lenne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.