Hirdetés

Videón az okos 360 fokos ASUS ZenBook Flip



|

A berlini IFA nulladik napján egy exkluzív bemutatón tudtunk közelebbről is megismerkedni az új laptop-tablet hibriddel, ami kifejezetten erősre sikerült.

Hirdetés

Miután az ASUS a teljes őszi kínálatát ránk zúdította a berlini kiállítás előtti napon, gyorsan meg is tapogattunk néhány érdekesebb modellt. Tegnap a szép és erős ZenBook 15-ről mutattunk egy videót, ma pedig a laptopból tabletté hajtogatható ZenBook Flip kerül sorra. Először nézzük írásban, mit tapasztaltunk, aztán jöhet a helyszíni videó!

Hirdetés

A Flip 13 és 15 jelzésű modellekkel érkezett, amely értelemszerűen 13,3 és 15,6 hüvelykes kijelzővel szerelt eszközöket jelent. A NanoEdge káva itt 90 százalékos test-kijelző arányt biztosít, és a megjelenítő kinyitásakor szintén az ErgoLift technológia segít abban, hogy notebook módban az alsó rés kicsit elemelkedjen az asztaltól, ezáltal a hűtés is hatékonyabb legyen, és a gépelés is könnyebbé váljon. A zsanér másik oldala csak akkor kezd meghajlani, amikor a panelt teljesen hátrahajtjuk, tabletté alakítva a gépet.

A Flip belül kifejezetten izmosra sikerült, hiszen a legújabb Core processzorok hajtják, szintén a legfrissebb SSD támogatás mellett, és még egy GeForce GTX 1050 Max-Q grafikus vezérlő is befért a vékony készülékházba. Az alsó hűtés mellett ügyes megoldással a zsanérok között, a test és a kijelző találkozásánál is elrejtettek hűtőnyílásokat a mérnökök.

Apropó, kijelző: itt is PANTONE által garantált színhűséggel találkozhatunk, tehát hordozhatóság ide, vékonyság oda, még profi grafikai feladatokra is kiváló a Flip. Az árát és a pontos megjelenési dátumot még nem ismerjük, de utóbbi minden bizonnyal valamikor ősszel esedékes, az árcédulára pedig majd visszatérünk. Most pedig jöjjön a videó, ahol mi is megtapogattuk kicsit a 360 fokos okost.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.