Hirdetés

Itt az új, játékosoknak szánt vezeték nélküli Logitech fejhallgató



|

A Logitech G Pro X a Lightspeed technológiát használja majd, mely minimális késleltetést tesz lehetővé és a gyártó több perifériájában is jól szuperál.

Hirdetés

Tavaly mutatkozott be a Logitech legújabb, kifejezetten játékosoknak szánt fejhallgatója, a G Pro X,  mely először használta a 2017-ben felvásárolt Blue mikrofontechnológiáját. A fejhallgató kifejezetten jó fogadtatásra talált a játékosok körében, most pedig megérkezett az új modell, mely egy kifejezetten fontos újdonságot kapott: elhagyta a vezetéket. 

Hirdetés

A Logitech vezeték nélküli egereiben és billentyűzeteiben már remekül szuperáló Lightspeed technológiát kapta meg az új fejhallgató. Ez azt jelenti, hogy már a profi ligának számító 2,4GHz-es kapcsolatot tudja produkálni, nagyjából 12 méteren belül. A kis késleltetés persze egy fejhallgató esetében kevésbé fontos, mint egyéb perifériáknál, de azért hátrányára semmiképp sem válik azoknak, akik beneveznek egy Logitech G Pro X-re.

Ezt leszámítva nem sokban tér el az elődtől: ez is megkapta a Blue VO!CE szoftvert, mely komoly testre szabhatóságot enged meg; különböző szűrőket és hangbeállításokat adhatunk meg anélkül, hogy nagyon bele kéne merülnünk egy hangmérnöki kisokosba. Persze a profibbak számára is jelentős eszközkészlet áll rendelkezésére, ha valaki finomhangolásra is vágyna a gyári lehetőségeken felül.

Hangzásra tehát nem nagyon tér majd el elődjétől az idei modell, nem úgy mint árazásban. Míg a vezetékes Logitech G Pro X nagyjából 39 ezer forint körüli ajánlott fogyasztói árat kapott, addig az idei modellre már 60 ezer forintos árcédulát akasztott a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.